Hos oss står kunden och säkerheten i fokus

Tack vare vår långa erfarenhet och vår stora kompetens har vi genom åren fått många nöjda kunder, både privatpersoner och företag. Vi tror att genom att föra en dialog och alltid sätta säkerheten i fokus så bygger vi upp ett förtroende. Det visar om inte annat våra nöjda kunder inom en rad olika branscher och projekt. Ta del av vad våra kunder säger om oss och våra tjänster.

"Eleffect är ett företag som jag varmt rekommenderar. Vi är ett företag där kontoret är placerat långt ifrån Linköping så förtroende är super viktigt för oss.

Det känns tryggt att veta att vi alltid får snabbt hjälp vid behov och att jobb blir utfört på bästa sätt. Våra kunder har alltid varit nöjda efter besök av Eleffect."

- Pernilla Forsberg, Bensin & Oljeinstallationer AB


"Eleffect har en gedigen erfarenhet och känns trygga att samarbeta med, mina kunder är nöjda när de utfört elinstallationerna på mina solkraftanläggningar!"

- Mikael Forslund, Energiengagemang Sverige AB.


”Fick den stora äran att ställa upp som referens till denna underbara firma. De ställer alltid upp, de hjälper till med både offerter och "snabba jobb" Jag kan bara säga att som Ordförande i Brf Lambohov1 är de en oumbärlig kontakt att tillhanda ha. Vi har dessutom gett våra medlemmar samma pris som vi som förening betalar och det är dem nöjda med. Behöver du hjälp med din el? Ring El-Effect de hjälper dig!”

- Jörgen Larson, Ordförande Brf Lambohov1 i Linköping


El-effect installerar kringutrustning till en solpanelsanläggning hos Vårdnäs Stiftsgård i Brokind.


El-effect hjälper samfälligheten Neonlampan vid Tallhomsvägen i Linköping